Huid Verjongen

Een Handleiding Voor een Jonge Huid!

Vrouwen zijn trots op hoe hun huid straalt en eruit ziet. Het is het natuurlijke instinct om er zo goed mogelijk uit te willen zien. Niet alleen voor het andere geslacht, maar ook voor jezelf. Vrouwen zijn dan ook altijd op zoek naar het nieuwste middel dat hun huid egaal en stralend maakt. En dit is niet een eenvoudige taak, want er zijn ontelbare producten op de markt die dit allemaal beloven. Hier hebben we het echter over een product die niet alleen beloftes maakt, maar deze ook daadwerkelijk waarmaakt. Laten we eens dieper ingaan op Arganolie en huidverjonging.

Huid Verjongen

Het productieproces van Arganolie

 1. Arganvruchten komen uit de Arganboom, die in het zuidwesten van Marokko groeien en rond juli en augustus bloeien.
 2. Deze vruchten worden gedroogd.
 3. Het vruchtvlees wordt vervolgens met de hand of met een machine verwijderd.
 4. De noten uit de gedroogde vruchten worden door lokale vrouwen handmatig tussen twee stenen geplet om de hele pit eruit te krijgen.
 5. Deze pitten worden vervolgens gebroken met gebruik van een traditionele windmolen en de olie wordt eraan onttrokken.
 6. Het duurt ongeveer 10-20 uur om een liter Arganolie te onttrekken.
 7. 100% pure Arganolie wordt onttrokken uit de pitten en hier wordt niets aan toegevoegd.
 8. De olie wordt vervolgens gefilterd door een speciale filter en in flessen gegoten.

De voordelen van Arganolie voor de huid
Arganolie is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren en is een weldaad voor je huid. Vitamine E staat niet alleen bekend voor de anti-oxidant kwaliteiten die het bezit, maar eveneens vanwege huidverjongende en antirimpel effecten die het heeft. Argan olie bevat ook 80% essentiële vetzuren die ontstekingsremmende kwaliteiten heeft en de huid helpen vocht vast te houden. Arganolie is ook rijk aan squaleen, een stof die helpt bij de productie van collageen-verbindingen. Squaleen is een stof die de huid zacht maakt. Fytosterol s ook aanwezig in Arganolie. Het is een stof die collageen beschermt. Fenolische verbindingen beschermen de huid tegen vrije radicalen.

Arganolie en huidverjonging
De bovengenoemde eigenschappen zorgen voor:

 • Minder rimpels
 • Zachtere huid
 • Verminderde littekenvorming
 • Een natuurlijke glans
 • Evenwichtige talgproductie

Dankzij Arganolie is het mogelijk een mooie, stralende en jonge huid te behouden De ontdekking van Argan olie als een natuurlijke bron van vitaminen en voedingsstoffen heeft vrouwen overal te wereld geholpen met het verjongen van hun huid. Bij regelmatig gebruikt belooft Arganolie niet alleen goede resultaten, maar bewijst het keer op keer dat dit geen loze beloftes zijn. Koop alleen van betrouwbare bronnen zodat je zeker weet dat je 100% zuivere Arganolie krijgt en optimaal profiteert van deze wonderolie uit Marokko.