Arganolie Huidverzorging

Arganolie de Perfecte Olie voor Huidverzorging!

De huid is het grootste orgaan van je lichaam. De meeste mannen en vrouwen onderhouden de huid dan ook door in bad te gaan, te scheren, crèmes, lotions en vochtinbrengende crèmes te gebruiken. Sommige mensen gaan naar een dermatoloog voor een huidbehandeling terwijl weer anderen regelmatig naar de spa gaan. Er wordt dus veel tijd en geld uitgegeven aan de huid omdat je het nu eenmaal gezond wilt houden.

Er zijn tal van producten op de markt die inspelen op verschillende huidproblemen zoals droge huid of juist een te vette huid. Je kunt natuurlijk al dit soort producten uitproberen, maar niet alleen kost je dit veel tijd en geld, je loopt ook het risico de klachten te verergeren doordat je huid geïrriteerd raakt. Het is dus eenvoudiger voor een goed product te kiezen. Maar welk product kun je nu op elk deel van je lichaam gebruiken? Antwoord is olie uit Marokko, Arganolie.

Arganolie Huidverzorging

Waarom is Arganolie de perfecte olie voor je huid?

Voor je gezicht:

  • Arganolie vermindert rimpels en fijne lijntjes in je gezicht.
  • Arganolie bezit een hoog gehalte vitamine E, essentiële vetzuren en anti-oxidanten en voorkomt huidaandoeningen zoals acne.
  • Arganolie is rijk aan eiwitten en verbetert de elasticiteit van de huid. De huid wordt strakker en ziet er frisser uit.

Voor je handen en voeten:

  • Arganolie revitaliseert droge en een matte huid. Gesprongen voeten en droge handen worden soepeler doordat Arganolie vocht inbrengt en de huid helpt dit vast te houden.
  • Arganolie bevat lipiden die de hydratatie van de huid verbeteren en de celmembranen versterken.
  • Arganolie bevat ferulinezuur en dit gaat schade die door de zon is aangebracht tegen.

Voor de rest van je lichaam:

  • Arganolie helpt bij het verminderen van huidirritaties. Het is in staat littekens te verzachten.
  • Arganolie kan op zowel de droge als de vette huid gebruikt worden. Talg wordt door de talgklieren geproduceerd en bij overproductie wordt de huid vettig. Arganolie reguleert de productie van talg.
  • Arganolie kan dag en nacht gebruikt worden om de huid te vernieuwen. Arganolie hydrateert je huid waardoor de huid beter bestand is tegen weersomstandigheden, stress of de zon. Arganolie is geschikt voor elk huidtype en verzacht die delen van het lichaam die droog en strak aanvoelen.

Huidverzorging hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je hoeft geen uren te besteden aan je huidverzorging waarbij je probeert je handen, je gezicht, je voeten en de rest van je lichaam te verzorgen. Gebruik een product dat je hele lichaam verzorgt.

Arganolie is zowel effectief als veilig. Arganolie is een 100% natuurlijk product dat al eeuwenlang door Marokkaanse vrouwen gebruikt wordt en het kan met recht de ideale olie voor je huid genoemd worden.