Wondervoeding Nagels

Arganolie – De wondervoeding voor je nagels!

Heb je je ooit weleens afgevraagd hoe je sterke nagels kunt krijgen? Er zijn mensen die mooie sterke nagels hebben en weer anderen die niet die mazzel hebben. Er bestaan verschillende nagelproblemen, waar broze nagels, verkleurde nagels en ontstoken nagels maar een paar voorbeelden van zijn. Om gezonde nagels te krijgen moet je ze goed verzorgen en ervoor zorgen dat ze de juiste voeding krijgen. Het eten van evenwichtige voeding en ervoor zorgen dat je lichaam de juiste voedingsstoffen binnen krijgt speelt een grote rol bij gezonde nagels. Je kunt je dieet aanvullen met capsules of tabletten van het een of het ander, maar je kunt je nagels ook op een andere manier verzorgen. Natuurlijke olie uit Marokko kan je nagels verzorgen en ervoor zorgen dat ze blaken van gezondheid.

Wondervoeding voor je nagels
Zowel je teennagels als je vingernagels zullen blaken van gezondheid wanneer je ze verzorgt met Arganolie. Deze olie is afkomstig uit het zuidwesten van Marokko en is geheel natuurlijk. Er zijn geen conserveringsmiddelen of chemische additieven aan toegevoegd.

Wondervoeding Nagels

Arganolie is rijk aan vitamine E en Omega-6, en trekt direct in je nagels in om ze te voeden. Daarnaast beschermt Arganolie je nagels tegen externe elementen, zoals extreme temperaturen (extreem zonlicht of kou) of agressieve chemicaliën die in veel verzorgingsproducten gevonden worden. Arganolie is een volledig natuurlijk product en bij uitstek geschikt voor mensen die snel een gevoelige reactie krijgen op externe factoren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over irritaties of bijwerkingen. Het product is zelfs geheel veilig voor baby’s!

Wondermiddel – een eenvoudige maar doeltreffende procedure
Arganolie en nagels zijn een prachtige combinatie. Door je nagels regelmatig met Arganolie te behandelen zul je in een mum van tijd sterke, gezonde nagels hebben waar je trots op kunt zijn. Je hoeft je nagels niet meer te verbergen onder een dikke laag donkeren nagellak, of altijd dichte schoenen te dragen. Volg deze eenvoudige maar doeltreffende procedure en sta verstelt door de resultaten.

Ingrediënten/spullen die je nodig hebt:

  1. 1 eetlepel 100% Arganolie
  2. 1 eetlepel citroensap (of een paar druppels essentiële citroenolie kan eveneens volstaan)
  3. Klein bakje

Eenvoudige procedure:

  1. Meng in het bakje de Arganolie met de citroenolie (goed mengen!).
  2. Was en droog je handen en/of voeten.
  3. Dompel je vingers in het Arganolie-mengsel, en wacht 15 minuten.

Dit kun je een keer per week doen, of als je erg slechte nagels hebt, kun je het zelfs dagelijks doen.

Je nagels gezond en sterk houden, zachte en soepele nagelriemen en een goede verzorging van je nagels was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de hoge voedingswaarde van Arganolie zullen je nagels er in een mum van tijd een stuk beter uitzien! Volg de eenvoudige procedure zoals beschreven en je zult de nagels krijgen waar je altijd naar verlangd hebt.