Anti Veroudering

Anti Veroudering – Durf jij je leeftijd te vertellen?

Ouder worden en rimpels krijgen is een onderwerp dat voor veel mensen gevoelig ligt. Als je een persoon vraagt hoe oud hij of zij is, wordt dit vaak als onbeleefd ervaren. Maar waarom eigenlijk? Mensen willen er jong, fris en energiek uitzien. Het is de mens eigen onze leeftijd niet aan anderen of onszelf toe te willen geven. Maar laten we eerlijk zijn! Ieder persoon wordt op een gegeven moment oud en krijgt rimpels. En hoewel dit helemaal niet erg is, zijn er wel producten op de markt die de tekenen van ouder worden tegen kunnen gaan. Een van deze producten is Arganolie.

Argan en huidverjonging gaan hand in hand, zoals de meeste producten beweren dat ze doen. Maar als je doorleest zul je erachter komen hoe Arganolie daadwerkelijk huidverjongend werkt, en hoe je er jonger uit kunt zien dan dat je daadwerkelijk bent!

Anti Veroudering

Hoe kan Arganolie huidverjongend werken?

  • Arganolie bevat van nature elementen die het verouderingsproces tegengaan. De verschillende factoren die veroudering veroorzaken worden door Arganolie vertraagd. Hier zijn een paar voorbeelden van de wonderbaarlijke effecten van Arganolie tegen veroudering:
  • Arganolie bevat twee maal zoveel vitamine E dan andere oliën zoals olijfolie. Het bevat meer anti-oxidanten die de huid helpen bij het herstel. Vitamine E vermindert het voorkomen van fijne rimpeltjes, striae en littekens.
  • Arganolie vermindert de schade die we oplopen van de zon en verbetert de elasticiteit van de huid.
  • Arganolie is 80% onverzadigd en bevat 8 belangrijke vetzuren. Tot deze 8 vetzuren behoort Omega 6, wat het lichaam zelf niet kan produceren. Omega-6 voorkomt vochtverlies in de huid en andere delen van het lichaam.
  • Arganolie bevat ook vetzuren zoals oliezuur en linolzuur, die de huid hydrateren, de veerkracht verbeteren en de huid er jong en fris uit laten zien.
  • Arganolie bevat natuurlijke plantaardige alcoholen, zoals fytosterolen die de huid verhelderen en het glans geven.
  • Arganolie bevat veel tocopherolen. Dit is een anti-oxidant die de effecten van vrije radicalen tegengaat en de huid er jong en gezond uit laten zien.
  • Arganolie bevat saponinen die niet alleen de huid verzachten, maar die helpen bij het herstellen van de lipidenlaag van de huid en het minimaliseren van de rimpels.

Arganolie bevat een hoge hoeveelheid anti-oxidanten, essentiële vetzuren en vitamine E. Het staat inmiddels bekend om zijn herstellende en huidverjongende voordelen. Er zijn een hoop producten op de markt die beweren dat ze dezelfde huidverjongende kwaliteiten bezitten, maar zij hebben niet de elementen om dit te bewijzen. Sterker nog, gaat het hier om natuurlijke producten die je veilig op elk deel van je lichaam kunt gebruiken? Met Arganolie is dit het wel het geval. Arganolie bestaat uit natuurlijke huidverjongende elementen en wordt op een natuurlijke wijze onttrokken van de Arganboom. Als je Arganolie gebruikt zul je met alle plezier van de wereld je leeftijd verklappen!