Vinger Nagels Verzorgen

Met Arganolie Zorg je Altijd Goed Voor je Nagels!

De meeste mensen weten het antwoord niet op de volgende vraag: waar dienen nagels voor? Het antwoord is ook een beetje lastig. We hebben ogen om te zien, oren om te horen, een neus om te kunnen ademen, maar nagels? Hebben we nagels zodat we ons kunnen krabben als we jeuk hebben? Is dat het? Hoewel het inderdaad handig is dat we nagels hebben waarmee we ons kunnen krabben, is dit niet het antwoord. We hebben evenmin nagels zodat we ze kunnen lakken in alle kleuren van de regenboog. Dus, wat zijn nagels voor?

Nagelfeiten
Aan nagels kun je je gezondheid aflezen. Ogen vertellen je iets over de ziel van een persoon en nagels vertellen je iets over de gezondheid van een persoon. Nagels dienen als gezondheidsindicatie. Als je op je nagels let en weet waar je op moet letten, dan kun je veel ziektes of aandoeningen heel simpel voorkomen. Nagels waarschuwen ons wanneer er iets in ons lichaam niet goed gaat. En als je goed op je nagels let, kun je hier tijdig achterkomen

Verschillende ziektes kun je terugzien in je nagels. Vaak laten ziektes tekens achter op je nagelbed of de huid rond je nagels. Als je goed oplet en je nagels regelmatig bekijkt, zul je dit soort subtiele veranderingen kunnen zien. Hoewel sommige veranderingen in je nagels veroorzaakt kunnen worden door een aandoening van de nagels zelf, tonen nagels het wanneer de gezondheid van je lichaam achteruit gaat. Het loont dus om goed op je nagels te letten.

Arganolie en je nagels
Zeker als je veranderingen in je gezondheid wilt waarnemen is het belangrijk om de gezondheid van je nagels te bewaken. Met Arganolie zorg je ervoor dat je nagels op een eenvoudige en efficiënte manier alle voedingsstoffen binnenkrijgt die ze nodig hebben.

Door de hoge voedingswaarde van Arganolie kun je deze olie heel goed gebruiken voor je nagels. Met twee keer zoveel vitamine E dan andere oliën, is Arganolie in staat nagels sterk te maken en nagelriemen zacht te houden. Door regelmatig Arganolie op de vinger- en teennagels te wrijven hou je je nagels helder en gezond.

Naast vitamine E bezit Arganolie ook essentiële vetzuren die helpen met het beschermen van de nagels tegen vrije radicalen. Deze en vele andere voedingswaarden van Arganolie zorgen ervoor dat je nagels infectie- en ziektevrij blijven. Arganolie hydrateert je nagels en dit is heel belangrijk omdat je nagels elke dag blootgesteld worden aan externe factoren, zoals schoonmaakproducten of chemicaliën.

Het is belangrijk goed voor je nagels te zorgen. Nagels zijn niet alleen ter decoratie. Je gebruikt je nagels dagelijks en als je je nagels schoon en gezond houdt weet je zeker dat ze in topconditie zijn.